Cine suntem?

Ne place să credem că am luat naștere din culoare, poate dintr-un curcubeu ce-și are originile în două părți diferite ale acestei țări.

În toamna lui 2009, în Timișoara, ne-am descoperit ca un întreg în ceea ce privește pasiunea pentru artă și frumos, culoare și veselie. Două spirite nonconformiste, milităm pentru originalitate și bun gust. Credem în puterea detaliilor de a face diferența!

Ideea de Tourmaline a venit din dorința de a face ceea ce ne reprezintă și știm cel mai bine. Vrem să aducem un plus de culoare și bună dispoziție în viețile voastre. Fie că vă pictăm casa, un cadou pentru o persoană specială, un obiect vestimentar sau un accesoriu, vă oferim ocazia de a vă simți unici. Puteți să vă exprimați dorințele și noi le transformăm în realitate, sau puteți să ne dați ocazia de a veni cu soluții profesioniste personalizate.

În spatele acestui concept ne aflăm noi:

Ioana Bîrle: “Născută în Baia Mare, am ales să-mi colorez zilele în Timișoara, cu sufletu-mi rătăcind pe vreun țărm de mare albastră. Absolventă de Pictură și Grafică Publicitară, spirit liber și avangardist, iubitoare de contraste. Răbdătoare când vine vorba de-o imagine ce urmează a fi redată prin atingeri de pensulă și vopsele, cu atenție sporită la detalii.”

Denisa Săftescu-Jescu: “Designer de meserie, cu o rapiditate oltenească şi cu un zâmbet bănăţean, creez de zor, cu spor. Plină de optimism şi de culoare, mănânc ciocolată şi beau vin roşu, sec. Dedicată, dar totuşi nonconformistă, atentă la tot ce mă interesează, abia aştept să pictez tot.”

tourmalinele

tourmalinele

tourmalinele